ŠIROKI BRIJEG Preminuo vjerni navijač kluba, način na koji je pratio utakmicu s Tuzla City ostat će zauvijek zapamćen

ŠIROKI BRIJEG Preminuo vjerni navijač kluba, način na koji je pratio utakmicu s Tuzla City ostat će zauvijek zapamćen
NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg danas je na svojoj službenoj stranici objavio kako je preminuo jedan od najvećih navijača kluba s Pecare, Miroslav Soldo.

"S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde - Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio momčad s Pecare. Bilo da se igrala natjecateljska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala."

Utakmicu gledao s bagera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO: Facebook

"Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju momčad. Na utakmici protiv FK Tuzla City na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostat će kao vječna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba. Dragi Miro, počivaj u miru Božjem, a tvojoj obitelji i prijateljima duboka sućut", stoji u objavi kluba s Pecare.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.