ŠIROKI BRIJEG NIJE SPAVAO Igrači dočekani ispred Pecare, slavio se povratak Širokog u Europu

NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Nije veselo sinoć bilo samo u Mostaru. U Širokom Brijegu navijači su dočekali svoju momčad po povratku iz Bijeljine. Pobjedom u gostima protiv Radnika (0:2) Široki Brijeg je ponovno izborio plasman europska natjecanja. Ispred stadiona Pecara okupio se veći broj navijača koji su pjesmom i bengalkama pozdravili svoju momčad.

Podsjetimo, golovima Stipe Jurića i Jure Obšivača Široki je slavio u posljednjem kolu i osvojio svoj 59 bod te tako osigurao Europu.

Sadržaj se učitava...

Jednak broj bodova na kraju prvenstva imao je i mostarski Zrinjski, no Širokobriježani zbog boljeg međusobnog omjera izlaze na europsku scenu.

"Europski ratnici. Grad Široki Brijeg noćas nije spavao. Bakljadom i navijačkim pjesmama igrači i stručni stožer NK Široki Brijeg dočekani su ispred stadiona Pecara", objavili su iz NK Široki Brijeg.

NK Široki Brijeg

"Ja čestitam svojim igračima jer je ovo njihova nagrada. Međutim, ovo je uobičajeno da idemo u Europu. Bili smo u turbulentnoj sezoni i igrači su iznijeli veliki teret. Drago i je što im je na kraju došla nagrada. Čestitam im, ali čestitam i svim ljudima u klubu i navijačima", rekao je trener Širokog Toni Karačić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.