VIDEO  Široki Brijeg nakon Sarajeva, srušio i Željezničar

Široki Brijeg Željezničar
NK Široki Brijeg

U utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega danas su na stadionu Bare u Čitluku svladali Željezničar rezultatom 2:0.

Podsjetimo, utakmica se igrala danas, nakon što je jučer odgođena zbog potpopljenog terena. Danas pak lijepo vrijeme u Čitluku i solidan teren dozvolili su Širokom i Željezničaru da pokažu što znaju.

Sadržaj se učitava...

Prva uzbuđenja na utakmici vidjeli smo pred vratima Željezničara. U 12. minuti bili su u prilici Pranjić i Mašić, no vratar Muftić je odlično reagirao u dva navrata.

Široki Brijeg Željezničar

U 42. minuti svoj udarac je isprobao i mladi Prusina, ali lopta odlazi visoko iznad grede Željezničara.

U nastavku, u 47. minuti pokušao je atraktivno Lukić, a lopta od bloka odlazi u korner.

U 50. minuti vidjeli smo jednu pomalo zabrinjavajuću situaciju. Igrač Željezničara Cavinić udario je glavom u vratnicu. Nakon ukazane liječničke pomoći ipak se vratio u igru.

Široki Brijeg Željezničar

U 55. minuti snažno je pokušao Kuprešak iz daljine, no Muftić je danas prvo ime utakmice, barem kada je riječ o momčadi s Grbavice.

No tri minute kasnije Široki je poveo. Marin je lijepo uposlio Kuprešaka koji izlazi sam pred Muftića i pogađa mrežu za zasluženo vodstvo svoje momčadi.

Široki Brijeg Željezničar

U 69. minuti Kuprešak je pokušao ubaciti za Bagarića, no Muftić je ponovno na mjestu.

Opasno je bilo u 88. minuti nakon kornera gostiju, ali Cocalić nije nabolje reagirao.

Dvije minute kasnije sve je bilo gotovo. Drljo se poskliznuo, loptu je ukrao Petar Mišić, sjurio se prema vratima Želje i pogodio za potvrdu pobjede svoje momčadi, druge u nizu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.