ŠIROKI BRIJEG Karačić i Ikić uoči Krupe

ŠIROKI BRIJEG Karačić i Ikić uoči Krupe
NK Široki Brijeg

I drugu utakmicu proljetnog dijela natjecanja igrači Širokog Brijega će gostovati. U 21. kolu m:tel Premijer lige BiH očekuje ih dvoboj protiv Krupe u Krupi na Vrbasu u subotu, 6. ožujka u 14 sati.

Utakmicu protiv trenutačno pretposljednje momčadi na tablici najavili su šef stručnog stožera Toni Karačić i krilni igrač Ivan Ikić.

- Odlično je ozračje u momčadi nakon uvodne pobjede. Dobili smo dodatno samopouzdanje i bilo je puno lakše raditi pripremu za ovu momčad. Vrlo dobro smo upoznali momčad Krupe, unatoč promjenama koje su i oni napravili. Spremni smo i idemo po novu pobjedu, kazao je Toni Karačić na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega se novinarima obratio i krilni igrač Ivan Ikić koji polaže velike nade u novu dobru izvedbu i pobjedu.

- Kako je i trener rekao, imamo veliko samopouzdanje. Očekuje nas sigurno čvrsta utakmica, ali nadamo se pobjedi. Odradili smo dobru pripremu. Naše je samo trenerove zamisli prenijeti na teren i provesti u djelo. Želimo se nametnuti svojom igrom i doći do novih bodova, poručio je Ikić.

U Krupi na Vrbasu je teren s umjetnom travom što, kako je istaknuo trener Karačić, momčadi s Pecare neće predstavljati nikakav problem.

- Teren s umjetnom travom za nas ne može biti nikakav faktor iznenađenja. Naprotiv, očekuje nas sigurno dobra podloga i to je jedan od glavnih preduvjeta za dobru igru, ističe Karačić čija je momčad odradila nekoliko treninga na umjetnoj travi u klupskom kampu.

Jedna od glavnih opasnosti Krupe bit će Toni Jović koji je u jesenskom dijelu sezone nosio "plavo-bijeli" dres.

- On nas možda ponajbolje poznaje. No, ne želim se previše na to osvrtati. Želim prije svega da mi budemo ti koji će vladati terenom i svojom hrabrom igrom zaustaviti svaku opasnost i biti pravi, naglasio je Ikić.

U kadar za ovu utakmicu od ranije ozlijeđenih vraćaju se Vladimir Oršolić i Filip Brekalo.

Dvoboj u Krupi na Vrbasu jedina je utakmica bez televizijskog prijenosa u ovome kolu. Pravdu će dijeliti Sabrija Topalović iz Zenice s pomoćnicima Mirzom Demirom iz Kaknja i Borisom Dujmovićem iz Mostara, dok je četvrti sudac Admir Šehović iz Sarajeva.