FOTO/VIDEO  Široki Brijeg imao prednost protiv GOŠK-a od 2:0, pa ih vratar spašavao poraza

Široki Brijeg GOŠK
Hercegovina.info

U utakmici 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega i GOŠK-a remizirali su u Čitluku na stadionu Bare odigravši susret rezultatom 2:2.

Po izuzetno sparnom vremenu, na stadionu Bare u Čitluku vidjeli smo jednu jako zanimljivu utakmicu.

Poveli su Širokobriježani iz prve prave prilike u 17. minuti. Dosuđen je slobodan udarac na nekih 20-ak metara iskosa. Loptu je uzeo kapetan Marijan Ćavar koji je sjajno pogodio za vodstvo domaćih.

Široki Brijeg GOŠK

Pet minuta kasnije odlična prilika za GOŠK. Pucao je Ikić glavom, a Bender obranio njegov udarac.

U 35. minuti domaći su mogli do povećanja prednosti. Sam je pred Vasilja izašao Mihael Kuprešak, no njegov udarac je zaustavila greda.

Do kraja poluvremena još je jednom pred vrata gostiju izašao Kuprešak, ali ovaj put je loptu poslao pokraj vrata.

Sadržaj se učitava...

Početkom nastavka, u 51. minuti, Široki Brijeg dolazi do poravnanja prednosti. Opalio je Kpan s nekih 25 metara i pogodio mrežu.

Dvije minute kasnije isprobao je svoj udarac i Mamić, no otišlo je to ravno u Vasilja.

U 59. minuti do pogotka dolazi i GOŠK. Gogić je sjajno uposlio Mihaljevića koji pogađa mrežu Bendera.

Do poravnanja GOŠK dolazi deset minuta kasnije. Mihaljević je izborio kazneni udarac, a u pogodak ga je pretvorio Dino Skorup.

Široki Brijeg GOŠK

U 70. minuti GOŠK je tražio i jedanaesterac nakon što je srušen jedan njihov igrač u kaznenom prostoru, no sudac mu je samo pokazao da se pridigne i nastavi igru.

U 80. minuti pucao je dobro Lukić, a Vasilj to obranio. Tri minute kasnije na drugoj strani je pucao Radenović, no Bender je siguran. 

U 89. minuti GOŠK je bio blizu potpunog preokreta. Ubacio je Musulin iz slobodnog udarca, glavom pucao Luka Nižić, a Bender u posljednji trenutak spašava svoju mrežu. Minutu kasnije dobro je pucao i Mihaljević, ali Bender još jednom dobro brani te utakmica završava remijem i podjelom bodova.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.