ŠIROKI BRIJEG Albanci napravili incident u loži, pa optužili suca za poraz

Široki Vllaznia
Jabuka.tv

Široki Brijeg je s uvjerljivih 3:1 pobijedio Vllazniju u prvom susretu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Poraz očito nije dobro legao Albancima koji su svoje nezadovoljstvo iskazali prvo u VIP loži stadiona Pecara, a kasnije i na službenoj Facebook stranici.

Po samom završetku utakmice, nezadovoljni Albanci iz VIP lože gađali su plastičnim bocama ruskog suca Alekseia Matyunina i njegovi pomoćnike. Ubrzo su reagirali zaštitari koji su ih izbacili s tribine, javlja Jabuka.tv

Zbog visoke temperature, dio izaslanstva Vllaznije u VIP loži skinuo je majice čime su prekršili ”dress code”, a djelatnici NK Široki Brijeg su im još ranije dali boce s vodom kako bi se mogli osvježiti tijekom utakmice. No, Albanci su to iskoristili kako bi tim istim bocama ”zasuli” suce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podsjećamo, ruski sudac je dosudio dva jedanaesterca za Široki Brijeg te je albanskim igračima podijelio čak 12 žutih kartona, a u posljednjim minutama susreta crveni karton zbog učestalih prigovora dobio je trener Vllaznije Thomas Brdarić.

Svoje nezadovoljstvo suđenjem na Pecari Vllaznija je izrazila objavom na svojoj službenoj Facebook stranici gdje su naveli da su izgubili od ruskog suca 3:1, a ne od Širokoga Brijega.

Aleksei Matyunin 3-1 Vllaznia. Uzvratna utakmica za tjedan dana u Skadru, stoji u objavi na Facebooku uz fotografiju ruskog suca.

Za sada nije poznato hoće li UEFA kazniti albanskog viceprvaka zbog incidenta u VIP loži te objave na društvenim mrežama.