FOTO  Šestica Zrinjskog Seljaku za četvrto mjesto

Futsal Zrinjski - Seljak
Hercegovina.info

U 8. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine HFC Zrinjski večeras je na svom parketu upisao još jednu pobjedu. Bolji su večeras igrači Daniela Karačića bili od Seljaka iz Livna

Odlično otvaranje imao je Zrinjski večeras. Mrežu Vidovića načeo je Dragan Edi Marić već u 4. minuti susreta. Na novi pogodak Zrinjskog čekali smo pet minuta. U 9. minuti strijelac je odlični Goran Zeko, kojem je ovo bio četvrti pogodak u tri posljednja susreta. 

Gosti iz Livna u igru se vraćaju u 16. minuti utakmice. Mrežu Čolaka pogodio je Nikola Ivković.

No u posljednjim trenutcima prvog poluvremena Zrinjski se vraća na dva pogotka razlike. Precizan je ovog puta bio Zvonimir Grubišić te se rezultatom 3:1 odlazi na predah.

U nastavak ponovno bolje ulaze Plemići koji diktiraju tempo utakmice. U 27. minuti ta dominacija se isplatila te je na 4:1 povisio Ivan Perić. Isti igrač pogodio je u 35. minuti za 5:1, da bi točku na i postavio Adnan Kalajdžić u 39. minuti za konačnih 6:1.

Ovom pobjedom Zrinjski je upisao svoj 12. bod te je došao na četvrto mjesto sa samo jednim bodom manje iza trećeplasiranog Brotnja, dok je Seljak ostao na začelju sa samo četiri osvojena boda iz osam prvenstvenih susreta. 

U posljednjem kolu pred odlazak na zimsku stanku Zrinjski će "na noge" Slogi u Uskoplje, dok će Seljak kući dočekati GFC Sarajevo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.