Sergej Jakirović želi dva kapitalca iz HNL-a, ali njihov predsjednik traži 10 milijuna eura

Sergej Jakirović Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo se želi pojačati u zimi, Sergej Jakirović navodno već ima popis igrača koje bi rado volio vidjeti u modrom dresu, a na njemu je, po informacijama koje kolaju nogometnim krugovima, i više igrača Rijeke. U reprezentativnom taboru se također u dokolici govori o tome, posebice da Modri žele dovesti vratara Nediljka Labrovića i desno krilo Marca Pašalića, javljaju Sportske novosti.

Prema pričama koje su zasad kuloarskog karaktera, ali su bile u Sheratonu česta tema nekima "na kavi", predsjednik i gazda Rijeke Damir Mišković za njih traži 10 milijuna eura.

Za Labrovića 4,5 milijuna, a za Pašalića kojega je na ljeto doveo bez odštete iz Borussije Dortmund i napravio odličan posao 5,5 milijuna eura. Koliku bi cifru izvjesio za Pjacu?

Iako ne znamo kako će se Modri postaviti, to su po ljetnoj strategiji kluba previsoke brojke. Pogotovo što bi kupnjom Pašalića, čak i da je manji novac, službeno priznali veliku pogrešku koju su napravili prije nekoliko mjeseci.

Jakirović je odavno tražio taj jedan prijelazni rok, no na njegovom radaru su i realnija i manje realna imena, a bit će jako zanimljivo vidjeti hoće li doista dovesti igrače koji će Modre učiniti boljima. Nakon vrućih bitaka na terenu čeka nas i zanimljiva HNL tržnica. Tek se kombinacije i priče zahuktavaju...