VIDEO  Sergej Jakirović otkrio na koje pozicije stižu pojačanja, ali i koja dva igrača mogu napustiti Zrinjski

Sergej Jakirović
hercegovina.info

Nogometaše HŠK Zrinjski sutra očekuje posljednja prvenstvena utakmica pred domaćim navijačima u povijesnoj sezoni u kojoj su 'Plemići' potukli sve moguće rekorde. Pod Bijeli Brijeg stiže rasterećeni Leotar koji je osigurao ostanak u društvu najboljih. 

Pred novinare je danas stao Sergej Jakirović trener Zrinjskog koji je i najavio ovaj susret.

"Posljednja je utakmica ove sezone pred našim gledateljima. Želimo se oprostiti s pobjedom i odigrati dobru utakmicu. Imamo kadrovskih problema, ali imamo penaest igrača i dva vratara na raspolaganju. Nadam se da ćemo nešto složiti kako bi odigrali dobru utakmicu kako smo ih odigrali i 90 posto ove sezone", rekao je Jakirović.

Očekuje dobru utakmicu i sa strane gostiju.

Očekujem rasterećenog protivnika koji će se doći nadigravati. Nadam se da ćemo odigrati jednu fer i korektnu utakmicu, bez bunkera što su oni i pokazali budući da su pobijedili tri utakmice u nizu što je jako dobro za njih budući da su se osigurali. Ako smo mi na razini, onda igraš koliko ti Zrinjski dozvoli", dodao je.

Zrinjski u posljednje vrijeme ima dosta problema s ozljedama. I to će ovisiti o dovođenju pojačanja. Primjerice oporavak Hadžića i Boje je neizvjestan.

"Ovisit će sigurno, ali ćemo u svakoj liniji dovesti po jednog igrača, a u veznoj liniji čak dva ili tri. Moramo računati da nam Savić i Ćorluka mogu i otići. Dovest ćemo krila i možda jednog napadača, kvalitetne igrače da mogu biti među prvih 14 igrača", kazao je između ostalog Jakirović.