Sergej Jakirović novi trener HŠK Zrinjski

Sergej Jakirović
alesfevzer.com

Sergej Jakirović novi je trener Plemića. Nakon odlaska s klupe Mladena Žižovića prije dva dana, iz Zrinjskog su danas službeno potvrdili novog trenera, koji je već dva tjedna slovio za glavnog favorita kada je u pitanju preuzimanje klupe Plemića.

Iako je Jakirović išao i na razgovore za preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine te se spominjao kao novi izbornik, ipak je Zrinjski bio izglednija opcija.

Sergej Jakirović u trenerskoj karijeri do sada je vodio Sesvete, Maribor te Goricu s kojom je pokazao svoj trenerski potencijal.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje imenovanje Sergeja Jakirovića novim šefom stručnog stožera prve momčadi! Iza 44-godišnjeg trenera rođenog u Mostaru su tri trenerska angažmana na klupama NK Sesvete, HNK Gorica i NK Maribor, a suradnja je dogovorena do 31. svibnja 2023. godine.Zbog zabrane međužupanijskih putovanja u Hrvatskoj i restrikcija na granicama, Jakirović bi prema dogovoru u Mostar trebao doputovati 12. siječnja, dok je početak priprema za proljetni dio sezone predviđen za 15. siječnja", priopćeno je danas iz Zrinjskog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.