SELJAK I ZRINJSKI U IZRAVNOJ BORBI ZA OSTANAK "Neka se nakon utakmice priča samo o futsalu"

HFC Zrinjski - MNK Seljak
Hercegovina.info

Dva kola su još ostala do raspleta u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine, nakon kojih će se znati koja četiri kluba idu u doigravanje za prvaka, a koja dva napuštaju društvo najboljih. Mostarski Zrinjski koji je prije nekoliko dana izborio finale Kupa BiH u prvenstvu i ne stoji baš tako najbolje. Plemići se nalaze na devetom mjestu s 15 osvojenih bodova i imaju samo bod više od Seljaka kojemu sutra idu 'na noge' u Livno.

Bit će to sigurno utakmica puna naboja i borbe jer ulog je velik. Momčad koja sutra uzme puni plijen ima veće izglede da i iduće sezone igra Premijer ligu.

Zrinjski u utakmicu ulazi osokoljen plasmanom u finale Kupa.

"Iza nas je jedna turbulentna, ali odlična sezona. Napravili smo jedan dobar rezultat. Naši juniori su se plasirali u završnicu prvenstva BiH, a prva momčad plasirala se u finale Kupa BiH. U polufinalu smo pobijedili naše sportske prijatelje iz Širokog Brijega i prezadovoljni smo tim djelom", kaže nam predsjednik HFC Zrinjski Dalibor Drlje.

No, u prvenstvu i ne ide baš najbolje

"Okrećemo se utakmici sezone, gdje sutra gostujemo u Livnu kod naših prijatelja iz Seljaka. Znate i sami da ih s klupe vodi izbornik futsal reprezentacije BiH koja je napravila ogroman uspjeh prije nekoliko dana plasiravši se na Euro i sigurno je kako nas očekuje velika borba", ističe.

Na terenu će sigurno biti vrlo napeto.

"Do sada smo svugdje bili lijepo dočekani i imali fer i korektno suđenje, nadamo se da će tako biti i sutra u Livnu. Neka samo svi akteri utakmice budu na nivou i neka se odigra jedna fer i sportska utakmica o kojoj će se pričati samo o futsalu", zaključio je.

S jedne strane Pantić, Marković, Ivanković, Ivković, Semren, Vidović i društvo, a s druge Skuhan, Kalajdžić, Raguž, Drežnjak, Zeko, Božić. Jedno je sigurno, sutra nas očekuje rovovska bitka od 18 sati u Livnu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.