SAVEZ DELEGIRAO Sudac kojem je zapaljen automobil vraća se na teren, poznato tko sudi Veležu i Zrinjskom

Sabrija Topalović
Hercegovina.info

Nogometni savez Bosne i Hercegovine delegirao je službene osobe za utakmice 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tako će derbi kola, onaj gradski mostarski, između Veleža i Zrinjskog suditi Irfan Peljto, a njegovi pomoćnici biti Senad Ibrišimbegović i Sreten Udovičič, dok će četvrti sudac biti Haris Kaljanac.

Utakmica Sarajeva i Posušja koja se igra u nedjelju na Koševu od 17 sati pripala je Josipu Martinoviću iz Čapljine. Pomoćni suci na ovom susretu bit će Arnel Novalić i Mirza Čejvanović, dok će četvrti sudac biti Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Široki Brijeg na će u subotu dočekati Rudar. Pravdu na Pecari dijelit će Mirza Kazlagić, a njegovi pomoćnici bit će Marko Zelenika i Davor Vukašinović. Uloga četvrtog suca pripala je Benjaminu Deljkoviću.

Utakmicu Slobode i Radnika na Tušnju sudit će Velimir Drinić, a asistirat će mu Tarik Mulasmajić i Nebojša Žugić. Četvrti sudac utakmice bit će Dragan Petrović.

Utakmica Leotara i Borca pripala je Admiru Musiću. Pomoćnici će mu biti Emir Zahiragić i Dženan Milić, dok će četvrti sudac utakmice biti Antoni Bandić iz Gruda.

Jedan od derbija kola igrat će se na Grbavici gdje će Željezničar dočekati Tuzla City. Utakmicu će suditi Sabrija Topalović. Sudac je to kojemu je u Jablanici nakon prekinute utakmice Veleža i Borca zapaljen automobil. Topalovićevi pomoćnici bit će Josip Čolić i Marko Perić, a četvrti sudac je Miloš Gigović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.