SAUDIJCI SE NE ZAUSTAVLJAJU Sada žele i Ivana Rakitića

Rakitić
EPA

Nastavlja se lov saudijskih milijardera na hrvatske nogometaše. Nakon Luke Modrića i Marcela Brozovića, na radaru se našao i legendarni Ivan Rakitić.

Prije nekoliko dana predstavili su mu ponudu tešku 12 milijuna eura, odnosno šest milijuna eura neto po sezoni, ali hrvatski nogometaš se zahvalio. Odbio je prvu ponudu, no Saudijci ne odustaju tako lako.

Već su pripremili novu, poboljšanu ponudu koja mu garantira gotovo 10 milijuna eura po sezoni, no Al-Ittifaq nije jedini saudijski klub koji želi dovesti legedarnog Vatrenog, piše AS

Ima tu još nekoliko zainterisiranih, no pitanje je hoće li ga uspjeti slomiti? Ipak Rakitić namjerava ostati još godinu dana u španjolskom nogometu, koliko mu traje ugovor sa Sevillom.

U Andaluziji je pronašao ljubav svog života, oženio se i osnovao obitelj, zbog čega biranim riječima priča o Sevilli. Osim toga, vrlo dobro je odradio prošlu sezonu koju su okrunili osvajanjem Europske lige.

Brzo se etabilirao kod novog trenera Jose Luisa Mendilibara kao jedna od ključnih figura ekipe, a kako i ne bi kada se radi o strancu s najvećim brojem nastupa za Sevillu.

Naravno, to je tek jedan razlog zašto je osvojio novog trenera, koji s bivšim Vatrenim ima ozbiljne planove za sljedeću sezonu.