Saša Papac: Bojim se da sam odigrao svoju zadnju utakmicu na Hampdenu

Saša Papac: Bojim se da sam odigrao svoju zadnju utakmicu na Hampdenu
Razlog tome ležao je u činjenici da mu iz glazgowskog kluba dosad nisu ponudili produženje ugovora koji mu ističe ovog ljeta, i sumnja da će ikad više zaigrati na nacionalnom stadionu u jednome od finala dvaju škotskih kup-takmičenja, jednostavno stoga što više neće igrati u Rangersima, navodi Nogometni magazin.

- Moj ugovor završava ovog ljeta i moguće je da sam posljednji put nastupio na Hampden Parku. Otvoren sam za svaku opciju - rekao je lijevi bočni obrambeni igrač u ekipi Waltera Smitha dodavši:

- Nije lako biti u ovakvoj situaciji, kada ne znate čiji ćete biti član za dva mjeseca. Trudim se svejedno ostati jak i pronaći dodatnu motivaciju u borbi za novi naslov prvaka.

O nedjeljnoj pobjedi (2-1 nakon produžetaka) nad gradskim rivalom Celticom, izborenoj pogotkom drugog Rangersova Hercegovca, Nikice Jelavića, Papac je kazao:

- Bila je to veličanstvena pobjeda za nas. Moramo nastaviti igrati tako. Celtic je u utakmicu ušao kao favorit, ali mi smo im od prve minute počeli dokazivati da ćemo ovaj put mi biti bolji. Nikica Jelavić vratio se nakon jedne teške i puno manjih povreda, kao što sam se i ja. Presretan sam zbog njega, što je zabio svoj prvi veliki gol protiv Celtica, gol kojim nam je donio važnu pobjedu.