SARAJEVO, VELEŽ I MLADOST "Protiv tri kluba koja su bila na sastanku svirani su jedanaesterci"

PL BiH Velež - Borac
Hercegovina.info

FK Sarajevo, FK Velež i FK Mladost Doboj Kakanj nastavljaju "najoštrije osuđivati sve sudačke nepravilnosti". Nakon odigranih utakmica 28. kola m:tel Premijer lige BiH izdali su priopćenje. Ističu kako su protiv tri kluba koja su nazočila sastanku organiziranom na inicijativu momčadi s Koševa svirani jedanaesterci ovog vikenda.

"Na susretima odigranim proteklog vikenda sva tri kluba, koja su na sastanku održanom u četvrtak 29. travnja podržala inicijativu pristupanja procesu osnivanja saveza premijerligaša, glavni arbitri su pokazali na bijelu točku. Protiv FK Mladost Doboj Kakanj, FK Velež i FK Sarajevo dosuđeni su jedanaesterci. Pored brojnih dosuđenih i nedosuđenih prekršaja, podijeljenih kartona i drugih nepravilnosti, FK Sarajevo izražava zabrinutost radi nemilih scena kojima smo svjedočili u Bijeljini u petak", ističu.

Ponovno pozivaju druge premijerligaše da im se pridruže.

"Još jednom pozivamo sve klubove da se pridruže inicijativi, te da ne budu nijemi promatrači nepravilnosti koje se ponavljaju iz kola u kolo u tekućoj sezoni. Cilj svih klubova koji su sudionici u najvišem rangu natjecanja u Bosni i Hercegovini mora biti zaštita integriteta takmičenja, te osiguravanje istih uvjeta za sve timove", priopćeno je.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.