Sarajevo poziva premijerligaše u zajedničku udrugu, Zrinjski o tome želi "hladne glave" na kraju sezone

HŠK Zrinjski
hercegovina.info

FK Sarajevo je uputilo poziv premijerligašima za zajednički sastanak na temu budućnosti Premijer lige kao i o osnivanju Udruge premijerligaša. Iz Zrinjskog su ovaj prijedlog odbili, s obzirom da smatraju kako sada nije pravi trenutak.

"HŠK Zrinjski želi obavijestiti javnost da je odbio poziv FK Sarajevo na zajednički sastanak klubova m:tel Premijer lige BiH. Iako je naš klub uvijek spreman na konstruktivan razgovor, pogotovo o temama koje su navedene u dostavljenom dnevnom redu - "Premijer liga u budućnosti" i "Osnivanje Udruge premijerligaša", HŠK Zrinjski najiskrenije vjeruje da o tako ozbiljnim temama treba razgovarati hladne glave i prilikom relaksiranih odnosa, a svi smo svjedoci da to danas, nažalost, nije slučaj.

Naime, tako ozbiljne teme su iznimno važne i kao takve zaslužuju ozbiljnu pripremu, a nikako ne ad hoc prijedloge i to u trenutku kada najmanje razgovara o konstruktivnim idejama za dobrobit Premijer lige. Stoga smo predložili da se navedeni sastanak prolongira za početak lipnja, odnosno nakon završetka aktualne sezone", navodi se u priopćenju HŠK Zrinjski.

Sadržaj se učitava...