Sarajevo: Održana sjednica Komiteta za normalizaciju

Ivica Osim

1. Usvaja se izvještaj Komiteta za finacije o godišnjem financijskom obračunu za 2011. godinu, kao i Prijedlog izvještaja o realizaciji proračuna za istu godinu, uz konstataciju da su sve obveze prema državi izvršavane na vrijeme.

2. Usvojen je Izvještaj projekt menadžera o izgradnji Trening centra NS/FS BiH, uz obvezu da u naredna dva mjeseca pripreme analizu i prijedlog za ekonomsku isplativost objekta.

3. Usvaja se inicijativa za preregistraciju igrača na teritotiju cijele BiH, stim da se prije implementacije izvrše sve tehničke/informacione pripreme.

4. Usvaja se Kalendar natjecanja i propozicija završnih natjecanja u sezoni 2011/2012. (prvenstvo i Kup BiH) u ženskoj konkurenciji.

5. Zadužena je radna grupa da do 15. 05. 2012. godine pripremi Prijedlog eventualne reorganizacije sustava natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i malom fudbalu/nogometu;

6. Usvojene su Informacija sa Kongresa UEFA, održanom u Istanbulu, 22. 03. 2012., te Informacija o aktivnostima u vezi sa licenciranjem klubova.

NS/FS BIH