FOTO  Samir Bekrić: Pošten i profesionalan rad se uvijek isplati

zrinjski-juniori
Riječ je o nogometašu koji ostavlja srce na terenu, i to je ono što navijači najviše cijene kod igrača.

Evo što o sebi, svojim igrama, Zrinjskom i budućnosti kaže za naš portal iskusni veznjak Plemića.

Za početak čestitke na dobrim igrama u dresu Zrinjskog?

"Hvala vam puno na čestitkama".

 Igrali ste protiv Ludogoretsa u Bugarskoj, pa sada na Koševu i opći je utisak da ste bili jedan od boljih u dresu Zrinjskog. Da li ste Vi zadovoljni svojim igrama?

"Što se tiče igara mogu biti zadovoljan i ako mogu još mnogo bolje siguran sam tako da ću se truditi da u narednim utakmicama budem još bolji".

 Moram spomenuti da ste u utakmici protiv juniora grizli kao da igrate protiv Reala. Otkuda takav pristup dresu koji nosite?

"Gdje god sam bio davao sam 100% od sebe, tako sam naučio i tako jedino znam. Pošten i profesionalan rad se uvijek isplati i tako bi se svi sportaši trebali ponašati. Lopta ima dušu i kad si pošten prema njoj ona ti to vrati na najbolji mogući način, nogomet mi je mnogo dao, osigurao mi život i ja se trudim da budem što profesionalniji i pošteniji prema poslu koji radim i klubu u kojem igram kako bi se na taj način  zahvalio na svemu što sam stekao. Uvijek sam imao veliku želju za pobjedama i trofejima,  a sad imam još veću nego prije 10 godina i sada drugačije razmišljam i gledam drugačije na život i nogomet".

Opći je utisak da je Zrinjski mogao napraviti više u Europi. Dijelite li vi to mišljenje?

"Sigurno da smo mogli više, ostaje žall za utakmicu protiv Spartaka jer smo pokazali da možemo i ako smo morali biti malo hrabriji, a u nekim situacijama sreća nas nije mazil, ali to nam  je i dobra škola. Vidjeli smo da možemo tako i da moramo još vise raditi kako bi sljedeće godine se pokazali u još boljem svjetlu".

Sada slijedi igranje PL BiH, a navijače zanima mogu li Plemići do još jedne titule?

"Sada se okrećemo PLBiH, imamo želju i snagu da obranimo titulu, tako da ja vjerujem da možemo".

Na klupu se vratio i Blaž Slišković, koliko je to dobro ili loše?

"Svi znamo što znači povratak sefa, čovjeka kojem se svi divimo i nama je velika čast kad nas trenira jedna takva veličina. Nadam se da ćemo sa njim imati još mnogo uspjeha".

Navijači misle da Samir Bekrić zaslužuje veću minutažu?

"Ja se borim i trudim i želim da igram, a trener odlučuje. Hvala navijačima što imaju takvo mišljenje i što mi daju podršku".

 Imate li neke planove za budućnost što se tiče nogometa?

"Trenutno sam fokusiran samo na igranje ,dobro se osjećam nikad nisam bio povrijeđen i spreman sam,  tako da želim još igrati. Poslije karijere ću razmišljati što i kako,  a sigurno je da ću biti u nogometu jer uskoro planiram otvoriti Akademiju Bekrić i napraviti sportski kompleks kako mi mladi igrači imali bolje uvjete za rad".

Kako Vam se sviđa Mostar kao mjesto za život i kako provodite slobodno vrijeme?

"Prelijepo mi je u Mostaru uživam sa svojom obitelji i prijateljima. Slobodno vrijeme najčešće provodim s obitelji i prijateljima".

 Za kraj poruka navijačima i našim čitateljima?

"Veliko hvala navijačima na svemu što čine za nas, a mi ćemo se truditi da oni uvijek budu sretni i ponosni"

HERCEGOVINA.info