VIDEO  Salines izjednačio minimalnom pobjedom, Milanović i Galić briljirali

Salines Mostar Stari Grad
NSBiH

Odluka o prvaku Premijer futsal lige BiH past će za vikend u Mostaru. U drugoj utakmici finalne serije koja se večeras igrala u Tuzli, momčad Salinesa minimalnom pobjedom od 1:0 stigla je do poravnanja. Za razliku od prve utakmice gdje smo vidjeli čak 11 pogodaka, večeras smo vidjeli samo jedan i to na samom početku utakmice. Posebna priča su večeras bili vratari Milanović i Galić koji su zaista bili fenomenalni, na pravoj reprezentativnoj razini.

Poveli su domaći u 3. minuti. Sam je i neometan na drugoj vratnici ostao Tomić do kojeg je došla lopta, a igraču Salinesa to nije bilo teško pretvoriti u pogodak.

Sadržaj se učitava...

U 9. minuti veliku prigodu za poravnanje imali su Mostarci. Istrčali su gosti kontru, Vesić je ostao sam pred Milanovićem i promašio cijeli gol. 

U 12. minuti mogao je Salines do novog pogotka. Rajčević je promiješao obranu gostiju i pucao, ali njegov udarac odlazi tik uz vratnicu. 

U 15. minuti dobro je pucao Srđan Ivanković, ali i taj udarac odlazi malo pokraj vrata Galića. Samo minutu kasnije nova prilika za Salines. Milanović je bacio loptu za Tomića koji se našao sam pred Galićem, ali vratar Mostaraca to odlično zaustavlja.
 
U nastavku prvu prigodu imali su gosti. Sam je Bošković izašao pred Milanovića, ali domaći vratar to odbija u korner. 

U 27. minuti Galić u dva navrata spašava Mostarce. Sami su pred njim bili Tomić i Arnautović, pucao je prvo jedan pa drugi, ali Galić fenomenalno intervenira.

U 31. minuti mogli su gosti do pogotka. Igrao je Salines igru s vratarem u terenu, jednu loptu su presjekli Mostarci, pucao je Bošković sa svoje polovine, a Milanović je to glavom obranio.

Dvadesetak sekundi kasnije stopostotna prilika za Mostar Stari Grad. Nakon jedne kontre sam je pred Milanovićem ostao Radmilović, ali Milanović to odlično brani.

Minutu kasnije dobra prilika i za Kahvedžića, ali Milanović je ponovno na visini zadatka.

U 33. minuti velika prigoda najprije za Mostarce, ali Milanović tu loptu zaustavlja na gol liniji. U nastavku akcije Tomić izlazi sam pred Galića, ali puca iznad gola. 

Tri minute kasnije nova prilika za domaće. Odlično je Tomić odložio loptu za Ivankovića, ali reprezentativac BiH puca pokraj vrata. Na drugoj strani dobro odmah uzvraća, reprezentativni kapetan Anel Radmilović, ali i njegov udarac odlazi pored vratnice.

U 39. minuti odlično je pucao Lazarević, ali njegov udarac zaustavlja vratnica, u nastavku akcije dobro ponovno brani Milanović

Deset sekundi prije kraja susreta velika prilika za Mostrace. Sam je pred vratima domaćih bio Kahvedžić, ali promašuje nemoguće te je susret završen minimalnom pobjedom Salinesa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.