SADA JE I SLUŽBENO Sergej Jakirović više nije trener HŠK Zrinjski, njegov novi klub je Rijeka!

Sergej Jakirović
hercegovina.info

Nakon brojnih špekulacija zadnjih dana sada je i službeno, Sergej Jakirović više nije trener Zrinjskog. Potvrdio je to jutros na svojim službenim stranicama mostarski klub. Jakirović od danas ima novi posao i sjest će na užarenu klupu Rijeke kojoj ove sezone ide jako loše.

"Sergej Jakirović od danas više nije glavni trener prve momčadi HŠK Zrinjski Mostar, a karijeru će nastaviti u HNK Rijeka.  Sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora u kojem je dosadašnji šef stručnog stožera iskazao želju za odlaskom te nakon potpisanog Sporazuma između HŠK Zrinjski i HNK Rijeka. HŠK Zrinjski zahvaljuje Sergeju Jakiroviću na uspješnoj zajedničkoj suradnji u prethodne dvije godine te mu želi puno sreće u nastavku trenerske karijere. HŠK Zrinjski želi naglasiti da će navijače i javnost uskoro obavijestiti o izboru novog glavnog trenera prve momčadi", priopćeno je iz HŠK Zrinjski.

Dodajmo sa Sergejom Jakirovićem u Rijeku idu i njegovi pomoćnici Marko Salatović i Marin Ivančić.

Kako doznaje Hercegovina.info novi trener Plemića biti će Krunoslav Rendulić, a on bi trebao biti predstavljen danas na press konferenciji za medije koju je Zrinjski zakazao u 16 sati.