SABLIĆ "Zrinjski ne dopušta protivniku da dođe sebi"

Goran Sablić
FK Sarajevo

Sutra se u Mostaru igra derbi 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem HŠK Zrinjski na svom stadionu dočekuje FK Sarajevo. Mostarci se nalaze na vodećem mjestu ljestvice s 30 bodova i svakako će pokušati nastaviti svoj pobjednički niz. dok je Sarajevo na trećem mjestu s devet bodova manje te će tražiti priključak za vodećim dvojcem. Trener Sarajeva Goran Sablić svjestan je koliko je zahtjevan posao pred njegovom momčadi.

"Očekuje nas derbi s najefikasnijom i u ovom trenutku možda i najboljom momčadi u Premijer ligi. Idemo u Mostar uvjereni da možemo pružiti svoju najbolju utakmicu i uzet bodove. Znamo da neće biti lako. Zrinjski je jako efikasan s jako visokim intenzitetom i ne daje puno predaha za vrijeme utakmice, niti da protivnik dođe sebi".

Sarajevo će u Mostar kompletno.

"Imamo dvije taktičke varijante kada je u pitanju faza obrane, ali i napada. Vjerujem da smo se dobro pripremili i da ćemo pružiti dobru utakmicu s nadom da ćemo se zadovoljni vratiti kući. Neće biti Kapića koji je zadobio ozljedu mišića, dok se u kadar vraća Varešanović. Momčad je više manje kompletna", rekao je Sablić.

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Sarajevo igra se u subotu 23. listopada s početkom u 17 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.