Ronaldov DNK pronađen na odjeći djevojke? 'Ne, prestani!', vikala je Mayorga

ronaldo, optužbe, silovanje

Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u što vjerujem, branio se Cristiano Ronaldo, iako ne spori da je imao spolni odnos s Kathryn Mayorgom.

Pa ima li kraja ovoj trakavici? Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) ponovno se našao u problemima zbog optužbi za silovanje.

Amerikanka Kathryn Mayorga pokrenula je građansku tužbu, nakon što je sud u Las Vegasu u srpnju odbacio njezine navode protiv nogometaša Real Madrida. Iz Mayorginog tima tvrde da je na njezinoj odjeći pronađen Ronaldov DNK, a istragu potpisuje detektiv Jeffrey Guyer, javlja The Sun.

Podsjetimo, američki model navodi da se silovanje dogodilo u lipnju 2009., ali sud u Las Vegasu sve je okarakterizirao kao prirodan odnos.

Vikala je da ne želi odnos i da prestane, javlja The Sun koji je došao u posjed mailova koje su razmjenjivali Mayorgini i Ronaldovi odvjetnički timovi.

- Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u što vjerujem - rekao je prošle godine Cristiano.

Prema njenim tvrdnjama upoznala je Ronalda u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je radila kao hostesa, a njihova privatna zabava nastavila se u Ronaldovu smještajnom objektu u kojem je bila i Portugalčeva pratnja, ali i Mayorgina. Iako je kako je navela, u tužbi na 34 stranice, naglasila kako ne želi nikakav odnos, on se dogodio.

https://twitter.com/LasVegasDA/status/1153366287214530560?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153366287214530560&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dnevnik.ba%2Fvijesti%2Fronaldov-dnk-pronaden-na-odjeci-djevojke-ne-prestani-vikala-je-mayorga

Djevojka je navodno prihvatila 375 tisuća eura kako bi sve zataškala u izvansudskoj nagodbi, ali opet je kontaktirala policiju 2018. godine, osam godina nakon što se od nje nije čulo ni riječi, te krivcem imenovala Ronalda, no Okružno državno odvjetništvo u Clarku vrlo brzo odbacilo je tužbe jer se ne mogu dokazati pod osnovanom sumnjom.

Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo, navela je kako je godinama šutjela jer je bila "prestravljena zbog nogometaševe slave i popularnosti", a često su joj kolale i suicidalne misli.

Odvjetnik portugalske zvijezde Peter S. Christiansen objasnio je situaciju.

- Gospodin Ronaldo uvijek je tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos, stoga nije iznenađujuće što je prisutan DNK, prenose 24sata.hr.