Roberto Mancini u Zenici ugostio prijatelje iz Međugorja, Talijani na dar dobili krunice od kamena s Brda ukazanja

Roberto Mancini, Međugorje, Bosna i Hercegovina

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će na Bilinom Polju dočekati Italiju. Iako za izabranike Roberta Prosinečkog utakmica devetog kola nema neki rezultatski značaj budući da su izgubili šanse za odlazak na Euro, ipak će ova utakmica biti važna za "Velikog Žutog", kojemu će ovo biti predposljednja prilika da nađe idealnu momčad za dodatne kvalifikacije.

S druge strane Italija je s osam pobjeda u skupini uvjerljivo prva, te je izborila svoj plasman na Euro.

Talijanski izbornik Roberto Mancini često je i prvatno znao dolaziti u Bosnu i Hercegovinu, točnije u Međugorje gdje poput Gigija Buffona i Siniše Mihajlovića pronalazi svoj mir i duhovnu okrijepu.

Ovom prilikom Mancini je u Zenicu kao goste za večerašnju utakmicu pozvao svoje prijatelje iz Međugorja, koji ga uvijek srdačno dočekaju kada je god u posjeti svetištu Kraljice Mira.

Tom prigodom svi igrači i stručni stožer reprezentacije Italije od međugorskih prjatelja na dar su dobili posebne krunice, izrađene od kamena s Brda ukazanja.

Kako za Hercegovina.info kažu, Roberto Mancini kazao im je kako će na proljeće sigurno posjetiti Međugorje, te se pomoliti uoči odlaska na Euro.