RENDULIĆ "Zvonimir Kožulj više nije u momčadi, priča je jednostrana"

Zvonimir Kožulj
HŠK Zrinjski

Nogometaše HŠK Zrinjski sutra očekuje utakmica 13. kola Premijer lige BiH, u kojoj će Plemići na svom stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati ekipu Tuzla City. Susret se igra s početkom u 13 sati.

Utakmicu je na press konferenciji danas najavio trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić. On je istaknuo kako se momčad s Tušnja stabilizirala pod novim trenerom te kako je to ekipa koja može svima napraviti probleme u napadačkom dijelu. 

Rendulić je također otkrio kako će od prve minute na teren Franko Sabljić koji je to zaslužio svojim igrama u posljednje vrijeme.

Ono što je predstavnike medija najviše zanimalo je situacija oko Zvonimira Kožulja za kojeg se proteklih dana pisalo kako je zatražio raskid ugovora. Rendulić je potvrdio njegov odlazak.

Sadržaj se učitava...

"Nemam što puno reći na tu temu.Kožulj više nije s nama i to je tako. Ima nas puno. On je odlučio da više neće biti dio momčadi. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Ono što ja očekujem je da klub izađe s priopćenjem i da tu stavimo točku na tu stvar".

Podsjetimo, Zvonimir Kožulj je bio jedan od junaka utakmice protiv AZ Alkmaara u Mostaru kada je Zrinjski nakon sjajnog preokreta slavio s 4:3. Kožulj je postigao prvin i četvrti pogodak na toj utakmici.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.