RENDULIĆ "Primili smo dva pogotka iz dvije greške, teško se bilo vaditi nakon toga"

Krunoslav Rendulić
HŠK Zrinjski

Nakon večerašnjeg poraza od Legije u Varšavi, trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić kazao je kako je njegova momčad izgubila nakon dvije greške nakon koji se bilo teško vratiti. Također Rendulić je istaknuo kako je Zrinjski došao igrati otvoreno.

"Iz naše dvije greške postigli su dva pogotka. Mi smo odlično ušli u utakmicu kako smo i najavljivali. Nismo se došli braniti, došli smo igrati otvoreno. Nažalost, pogodak nas je presjekao i usmjerio utakmicu. Nakon toga je uslijedila još jedna greška. Teško se nakon toga bilo vaditi u drugom poluvremenu protiv kvalitetne ekipe kakva je Legija. Drugo poluvrijeme smo pokazali da možemo igrati. Bili smo u posjedu. Obje utakmice su bile izjednačene, no nažalost obje smo izgubili", rekao je trener Plemića.

Njegova momčad nije se u Varšavu došla braniti.

"Od početka smo došli napasti, izašli smo visoko i stiskali njihovu zadnju trojku i to je dobro funkcioniralo do pogotka. Iz prvog udarca dobijete pogodak i onda se sve poremeti, teško se vratiti", dodao je.

Na pitanje o Seniću koji je danas od početka krenuo na poziciji zadnjeg veznog igrača Rendulić je kazao:

"Znali smo kako Legija igra, odlučili smo se za još jednog stopera. Senić je bio jako dobar. Nisam ga zamijenio jer je bio loš, već zbog promjene sustava da napravimo dodatni pritisak. Djelomično smo uspjeli, ali ne do kraja kako smo to htjeli".

Istaknuo je kako je prevagnulo i europsko iskustvo Legije.

"Rekao bi da jest. Legija je svake godine u Europi. Nekad je toga Liga prvaka, nekad Europska liga, a nekada Konferencijska. Imaju svake godine puno europskih utakmica. To se osjeti u njihovoj igri. Mi nismo još na toj razini, ali na dobrom smo putu. Ja se nadam da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu i isto tako se nadam da ćemo sljedeće godine biti još bolji", rekao je Krunoslav Rendulić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.