RENDULIĆ "On je stari iskusni lisac, jedini je pobijedio Zrinjski prošle godine. Vraćaju nam se dva igrača"

Krunoslav Rendulić
HŠK Zrinjski

Nogometaše HŠK Zrinjski danas očekuje prvenstveni susret u gostima kod Sloge iz Doboja. Iako su Plemići već osigurali naslov prvaka, a ova utakmica im dolazi prje finala Kupa protiv Veleža, opuštanja nema.

"Naša očekivanja od svake utakmice, bez obzira kući ili u gostima je naravno igra na pobjedu. Što se tiče zdravstvenog biltena, Petar Sučić se polako vraća i krenut će utakmicu s klupe, Tičinović isto tako. Ilinković će početi, on je posljednju utakmicu igrao nekih 20 minuta. Izvan stroja imamo Ivančića, s njim nema potrebe riskirati. On će se od subote ili nedjelje priključiti momčadi u normalan rad", rekao je uoči utakmice trener Plemića Krunoslav Rendulić.

"Zbog kartona nemamo Bilbiju i Zlomislića. Tičinović i Sučić nisu u punom ritmu, no trebat ćemo im dati neku minutažu, vidjet ćemo koliku", dodao je on.

Jako visoko mišljenje ima o kolegi koji će danas biti sa suprotne strane Vladi Jagodiću.

"Sloga je izuzetno kompaktna momčad. U zadnjih šest kola imaju samo jedan poraz. To je momčad koja igra na rezultat. Dolaskom novog trenera (Vlado Jagodić) koji je iskusan lisac to puno bolje izgleda. On će tražiti svoju priliku na domaćem Terenu. Jagodić je jedini prošle godine pobijedio Zrinjski. Sve nas to poziva na oprez, ali to nas isto tako motivira da pružimo maksimum od sebe i da pokušamo pobijediti", istaknuo je.

Iako je prvenstvo rezultatski za Zrinjski nebitno, za druge su rezultati Zrinjskog itekako bitni.

"Mi krojimo u zadnja tri kola poredak u borbi za ostanak. Gledamo sebe i svaku utakmicu pokušavamo odigrati maksimalno što možemo i pokušavamo pobijediti. Imamo svojih briga, tako da ne trebamo brinuti tuđe".

O finalu Kupa s Veležom nije želio govoriti.

"Imamo još četiri utakmice i iz sve četiri ćemo pokušati izvući maksimum. Prva na redu je Sloga, a nakon toga ćemo razmišljati o sljedećem protivniku, Veležu."

Utakmica između Sloge i Zrinjskog igra se danas s početkom u 17 sati, a izravni prijenos je u programu Arena Sport TV.