RENDULIĆ "Njih dvojica će od prve minute na teren, a nadam se da će naši navijači ponovno biti u elementu"

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

HŠK Zrinjski sutra u Linzu očekuje utakmica play-offa Europske lige gdje će Plemići igrati protiv LASK-a. Prvi je to od dva susreta u kojem će se ove dvije momčadi boriti za ulazak u skupine Europske lige, dok one u Konferencijskoj ligi već imaju osigurane. 

Pred predstavnike medija večeras je po dolasku u Linz izašao trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

"Očekivanja su uvijek ista, a to je pružiti dobru igru i pobijediti. Jasno je da neće biti niti malo lako i da je LASK veliki favorit, ali u dvije utakmice mi vidimo svoju priliku i mislimo da možemo proći dalje, zato i jesmo tu", kazao je Rendulić.

Sadržaj se učitava...

O stanju u momčadi je rekao:

"Imamo određenih problema vezanih uz kartone i ozljede, ali Bože moj, što je tu je. Svi oni koji su zdravi su raspoloženi i spremni za igrati. 

Zrinjski je na svom europskom putu ovo ljeto izbacio prvake Armenije i Islanda, dok je poražen od Slovana.

"LASK je uvjerljivo najbolja momčad od svih nabrojanih. To je evidentno. S velikom razlikom je bolja u odnosu na ove tri momčadi. LASK je skup odličnih pojedinaca, momčad koja zna igrati, koja se želi nadigravati i koja te može visoko pritisnuti. Čeka nas uistinu izazovna utakmica i težak zadatak. No, mi se toga ne bojimo i spremni smo na sve izazove odgovoriti na najbolji mogući način", istaknuo je.

Na pitanje tko će na teren umjesto standardnog stoperskog dvojca Rendulić je otkrio:

"Barišića i Jakovljevića će zamijeniti Batarelo i Senić. To su dva igrača koja će sutra istrčati od prve minute".

Navijači Zrinjskog će u Linzu biti u velikom broju.

"Ništa to nije novo. Navijači nekada dođu u većem, nekad u manjem broju. Ako su mogli doći na Island i prevaliti "brdo" kilometara, onda je jasno da će ovdje doći u velikom broju s obzirom na blizinu Linza. Njihova podrška je uvijek dobrodošla momčadi i daje jedan dodatni motiv. Nadam se da će i oni sutra bitu "u elementu" i da će nas pogurati ka željenom cilju", zaključio je Rendulić.

Utakmica u Linzu igra se sutra (četvrtak 24. kolovoza) s početkom u 21 sat.