RENDULIĆ NAKON VELIKE POBJEDE Prvim poluvremenom sam prezadovoljan, u drugom smo s igračem više primili dva gola

Rendulić
hercegovina.info

Pred novinare je nakon pobjede Zrinjskog nad islandskim Breidablikom rezultatom 6:2 na stadionu pod Bijelim Brijegom izašao trener domaće momčadi Krunoslav Rendulić

Strateg Plemića odmah je kazao kako bi jučer pristao i na minimalnu pobjedu, a večeras je nezadovoljan sa dva primljena gola.

"Da nam je jučer netko rekao da ćemo pobijediti minimalnom razilkom, odmah bi prihvatili, međutim
ozbiljna momčad sebi ne smije dopustiti da primi na ovakav način 2 gola i to moramo popraviti, idemo na uzvrat sa lijepom prednošću ali da je gotovo, nije gotovo" izjavio je Rendulić.

Pohvalio je igrače i istaknuo da je nakon svega razlika u pogocima mogla biti i veća.

"Svi igrači su na svojim pozicijama odigrali svoje role odlično, pohvale za momčad koja je zasluženo pobijedila ali ostaje žal za većom razlikom. Napravili smo veliki korak, to smo svi priželjkivali, da budemo prvi klub iz BiH koji će osigurati grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Na dobrom smo putu, ostaje nam još drugo poluvrijeme na Islandu. Bit će nam otežano jer oni igraju na umjetnoj travi s kojom mi nemamo iskustva i moramo se adaptirati.
Čeka nas još 90 minuta teške borbe, tamo nećemo ići u nekom raspoloženju da ćemo se braniti, tamo ćemo isto odigrati napadački i aktivno" poručio je trener Zrinjskog.

Ostaje ipak žal za dva primljena gola sa igračem više.

"Nažalost nismo uspjeli iskontrolirati te njihove dvije kontre ili polukontre i to nas je koštalo dva primljena gola.
Dvojaki su osjećaji, prvo poluvrijeme sam bio zadovoljan i ponosan na dečke, drugo poluvrijeme smo izgubili 2:1 s igračem više i to je nedopustivo i to ne možemo dozvoliti. Kad sve oduzmeš i zbrojiš, očekivali smo pobjedu, ostvarili smo pobjedu sa 4 gola razlike, a nije lako nikome zabiti 6 golova.
Pokazali smo efikasnu i napadačku igru i sretan sam zbog momaka" zaključuje Rendulić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.