RENDULIĆ NAKON REMIJA U BRATISLAVI "Tek nakon 0-2 smo krenuli kako smo trebali od početka"

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

Veliku dramu na kraju dvomeča sa Slovanom pružio je mostarski Zrinjski. Plemići su nakon domaćeg poraza i u Bratislavi gubili 0-2, ali na kraju su se vratili i dobro zapaprili. No, ponestalo im je vremena i s 2-2 u gostima i 2-3 ukupno nastavljaju u Europskoj ligi.

“Kada se sve iz obje utakmice zbroji, treba pošteno reći da je Slovan bio za nijansu bolji”, kazao je Krunoslav Rendulić. “Na ovoj razini moraš imati agresivnost i parirati u duelima, što mi nismo imali. Jako smo loše otvorili, nismo ni počeli, a već upali u zaostatak. Tek nakon 0-2 smo krenuli kako smo trebali od početka. Zabili smo dva gola, ali nije bilo dovoljno.”

Slovan je tako opet koban za Zrinjski jer prošle ga je godine izbacio u play-offu Konferencijske lige, i to nakon raspucavanja i još jedne drame koja se rješavala na samom kraju.

“Treba pohvaliti momke, igrali su hrabro, pogotovo tih zadnjih 15-20 minuta. Da je bila još koja minuta, ne kažem da bi zabili, ali stavili bi ih pod još veći pritisak i bila bi veća nervoza. Što se primljenih golova tiče, oni padaju na svakakve načine, pa i iz prekida. O onome iz Mostara sve je rečeno, a ovi u Bratislavi su odgovornost obrambenih igrača.”

Zrinjski ipak nastavlja u Europskoj ligi gdje bi u idućoj rundi kvalifikacija trebao biti favorit, a u trećem pretkolu vjerojatno će na Islanđane.

“Imamo još minimalno četiri utakmice. Ako budemo prikazali onu igru kao nakon 0-2 zaostatka, vjerujem da ćemo preskočiti idućeg suparnika”, kazao je.