RENDULIĆ NAKON PRVE UTAKMICE "Bili smo preimpresionirani. U Mostaru im sigurno neće biti lako..."

Rendulić LASK

Nogometaši Zrinjskog doživjeli su minimalan poraz na gostovanju austrijskom LASK-u u Linzu rezultatom 2:1 u prvoj utakmici play-offa Europske lige.

Trener prvaka Bosne i Hercegovine Krunoslav Rendulić je istaknuo da su prva dva gola koja je Robert Žulj postigao u prvih 12 minuta produkt grešaka njegove ekipe koje su se događale i u utakmici protiv Slovana.

"Čestitam LASK-u na zasluženoj pobjedi. Iskoristili su to što smo prvih 12 minuta bili preimpresionirani i radili početničke greške koje su skupo plaćene. Naši igrači nisu navikli igrati pred ovakvim ambijentom u domaćem prvenstvu. Previše toga smo nudili da bismo izvukli bolji rezultat od poraza", kaže Rendulić.

Nemanja Bilbija je u drugom poluvremenu postigao pogodak za 2:1 kojim je dao nadu Plemićima za plasman u grupnu fazu Europske lige.

"Nismo se predali i zato smo nagrađeni jednim pogotkom. Što je, tu je, imamo još 90 minuta u Mostaru i uradit ćemo sve da izbacimo LASK. Njima neće biti nimalo lako kod nas i nadam se da ćemo ih uspjeti izbaciti", rekao je Rendulić.

Uzvratni susret se igra 31. kolovoza na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Ukoliko Zrinjski izbaci LASK, igrat će grupnu fazu Europske lige, a ukoliko to ne uspije, igrat će grupnu fazu Konferencijske lige.