RENDULIĆ KOMENTIRAO HRVATSKU "On se poigravao s Latvijcima, uživa u nogometu"

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

Trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić za Index je komentirao visoku pobjedu Hrvatske protiv Latvije. On je posebno istaknuo jednog igrača.

"Jako je teško dati neki suvisao komentar na ovu utakmicu jer je protivnik bio sve samo ne ozbiljan rival ovakvoj Hrvatskoj. Ljudi nisu pokazali baš ništa. Mislim da smo ih samo po lijevoj strani probili 500 puta. Pohvale igračima zbog pristupa od samog početka, a kad se tako ušlo u utakmicu, onda je ovaj rezultat realan. Odlična je stvar što je Dalić u ovom odnosu snaga imao mogućnost odmoriti ključne igrače poput Modrića, Gvardiola, Petkovića i Brozovića". 

"Situacija s Dinamom je Petkovića smirila. Zato ovako uživa u nogometu
Utakmicu nismo mogli bolje otvoriti. Petković je zabio prekrasan gol iz slobodnog udarca i već je tada utakmica bila gotova. Do kraja je bilo samo puko odrađivanje. Petković je pokazao kad mu se igra, da je vrhunska špica. Kad je zaigran i motiviran, s Petkovićem imaju probleme i najbolji stoperi svijeta, tako da ne čudi da se poigravao s Latvijcima, koji mu nisu mogli baš ništa".

"Vidi se da je odlučan, motiviran, da mu je novi ugovor s Dinamom dao potrebnu mirnoću. Može netko govoriti što god hoće, ali kad igrač nije sredio svoju budućnost, kad važe gdje i kako, onda ga to čini nesigurnim i nemirnim. Petković je pokazao da je sad miran i zato igra fantastično i u Dinamu i u reprezentaciji". 

"Pohvalio bih i suradnju Sose i Perišića na lijevoj strani. Istina, rival je bio takav da im nije bilo teško dominirati, ali bez obzira na to, ovo je jako dobro izgledalo. U svakom slučaju, odlična i dominantna Hrvatska. Nadam se da će takva biti i u Armeniji".