RAZOČARANI DUDIĆ "Dva puta sam poliven pivom, psovali su mi ženu, djecu i majku. Nisam ovo zaslužio od navijača Veleža"

Feđa Dudić
Screenshot

Napetu utakmicu gledali smo danas u Gabeli između Veleža i Sarajeva koja je završila rezultatom 1:1. Tijekom cijele utakmice, danas domaći navijači u Gabeli imali su primjedbe na suđenje najboljeg bh. suca Irfana Peljte, te su se čule psovke i negodovanja s tribina stadiona 'Perica Pero Pavlović'.

No, nije samo on bio u nemilosti Veležovih navijača, već i bivši trener 'Rođenih', a sada trener Sarajeva Feđa Dudić. Nakon utakmice Dudić je razočarano pred TV kamerama rekao:

"Dva puta sam poliven pivom. Ja mislim da ovo nisam zaslužio od navijača FK Velež. Ja sam ovdje ostavio trag i napravio najveći poslijeratni uspjeh s ovom ekipom. Hvala ljudima iz kluba što su me dočekali na lijep način, ali ovo što sam doživio, psovanje moje žene, djece i majke, mislim da to čovjek koji je donio veliku radost nije zaslužio, ali valjda to njima pristaje tako i valjda to tako treba", rekao je razočarani Dudić.

Nisu mu oprostili odlazak.

"Izgleda da nisu oprostili odlazak. Ne moraš oprostiti, ali ne moraš ni psovati, ni vrijeđati, mislim da ja to nisam zaslužio. Prvi put su me polili pivom kada smo postigli pogodak, a drugi put sada u prolazu. Sram ih bilo", rekao je razočarani Dudić.