RAZGOVOR Dudić 'otvorio dušu' o raskidu suradnje s Veležom, angažmanu u Sarajevu, ali i još ponečemu

Feđa Dudić
hercegovina.info

Iako su mnogi špekulirali da je zbog novca napustio Velež i otišao u Sarajevo, Feđa Dudić se pokazao veoma korektnim i kada je bilo očigledno da više ne može ekipu vratiti na pravi put, sam se povukao.

Sve to govori da je Sarajevo za njega prije svega bilo izazov, ali rijetko viđen splet nesretnih okolnosti doveo je do prijevremenog okončanja suradnje. Sada već bivši trener FK Sarajevo Feđa Dudić u razgovoru za Sportsport.ba otkrio je da je sporazumno raskinuo ugovor s Bordo klubom, te da je Koševo napustio bez odštete.

"Zaključili smo sporazumni raskid ugovora, odnosno sa krajem mjeseca prestaje moj radni odnos. Dakle, imao sam ugovor prema kojem imam obeštećenje ukoliko me klub razriješi dužnosti. Mislim da sam i tu bio korektan, jer rijetko se prave takve klauzule, odnosno ako je ugovor dvije godine onda kod jednostranog raskida suradnje se isplaćuje kompletan ugovor.

Stavili smo neku fiksnu odštetu, za bh. prilike sasvim solidnu, ali eto, mogao sam čekati da klub reagira, no nisam želio. Vidio sam da ne ide, odrekao sam se toga. Mislim da će to svi pravi navijači znati cijeniti. Prigovaralo mi se da dolazim u Sarajevo radi novca, a mislim da ovi potezi to demantiraju. Radio sam u tri kluba, niti u jednom nema nikakvih repova iza mene. Iz sva tri sam otišao sam", rekao je Dudić.

Također, kazao je kako će se sada više posvetiti obitelji i kada 'napuni baterije' ponovno će se vratiti. O njegovim angažmanima u Veležu i Sarajevu, te o još ponekim stvarima, više možete pročitati ovdje.