Rat se nastavlja: BBB protiv Mamića

A prvi dodir s loptom sa sjeverne je tribine dočekan onim poznatim: 'Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje'! Zapadna tribina ispratila je to u početku stidljivim zvužducima, a službeni spiker upozorenjem:'Pažnja, pažnja, poruka policije navijačima sa sjevera, odmah prestanite s protupravnim ponašanjem'!
Međutim, poklič zbog kojega je Dinamo zaradio Uefinu kaznu, ponovio se još nekoliko puta, unatoč upozorenjima, piše jutarnji.hr.

Zapadna tribina pokušala je parirati navijanjem: 'Dinamo, Dinamo', prekasno, Dinamu prijeti još veća kazna, iduća europska utakmica bez publike i 50 tisuća eura kazne. Bojimo se da delegat nije imao ćepiće u ušima... I, u takvom je, povremenom protupravnom ponašanju protekao i ostatak utakmice.

I dok je Dinamo lomio Šerif, policija je krenula u obračun sa navijačima na sjevernoj tribini. Prvo je izolirala grupu koja je skandirala protiv Mamića, a potom im preko službenog spikera naredila odlazak. Neki su poslušali, a ostatak je sjeo. Potom se grupa koja je otišla pojavila na drugom djelu tribine.

Reagirao je i delegat koji je zvao Zorana Mamića. Sportski direktor nemoćno je slegnuo ramenima... Igre skrivača u utakmici u kojoj je Dinamo igrao za europski ples do prosinca. Bizarno, tužno i neshvatljivo. I silne uvrede, ali i treniranje strogoće od strane Uefe. Ako će biti dosljedni, za mjesec dva u Europi neće biti stadiona koji će biti pun.
Inače, s obzirom na okolnosti,

Maksimir je bio solidno popunjen, zapad-dolje te sjever-dolje bili su popunjeni, ljudi je bilo i na gornjoj etaži Sjevera. Ipak, bez Istoka to nije to, prazan Istok - prazna duša Maksimira.