FOTO  Rapsodija Zrinjskog protiv Radnika, srušena dva rekorda

HŠK Zrinjski Radnik
Hercegovina.info

Još jednu fantastičnu utakmicu odigrali su večeras nogometaši HŠK Zrinjski. 'Plemići' su večeras na svom stadionu svladali Radnik rezultatom 4:0. Ovom pobjedom Zrinjski je oborio rekord Željezničara ostvarivši 13 pobjedu u nizu. 

Drugi rekord oborio je pak Nemanja Bilbija. On je večeras postigao hat trick i prestigao Emira Obuću koji je imao najviše postignutih pogodaka u jednoj sezoni, njih 23. Bilbija je za sada na brojci 24. 

Poveo je Zrinjski u 23. minuti. Memija je lijepo uposlio Nemanju Bilbiju, a kapetan Zrinjskog postiže svoj prvi pogodak na utakmici. Do drugog pogotka igrači Sergeja Jakirovića stižu u 36. minuti. Bilbija je sjajno vidio Tičinovića na drugoj vratnici i poslao prizemnu loptu, a Tičinović je šalje u mrežu.

Pred sam odlazak na odmor Zrinjski dolazi do trećeg pogotka. Memija je odlično ubacio, a Bilbija glavom šalje loptu u mrežu za 3:0.

U nastavku ponovno gledamo inicijativu Zrinjskog. Ista je okrunjena u 51. minuti kada Nemanja Bilbija stiže do svog trećeg pogotka na utakmici, a 24-og ove sezone. Samo 12 pogodaka nedostaje kapetanu Zrinjskog kako bi stigao legendarnog Brazilca iz Širokog Briijega Wagnera.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski je napravio još jedan korak bliže novom naslovu prvaka. Radniku pak preostaje borba za ostanak u društvu najboljih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.