FOTO  RAPSODIJA U PLAVOM Široki ispratio Radnik s Pecare s pet pogodaka u mreži

NK Široki Brijeg, FK Radnik
hercegovina.info

Fantastičnu utakmicu odigrali su večeras nogometaši Širokog Brijega okviru 15. kola Premijer lige BiH te su momčad Radnika s Pecare ispratili s pet pogodaka u mreži. Cijela utakmica bila je jednosmjerna ulica.

Utakmicu je dobrim pokušajem otvorio Marko Pervan, ali njegov udarac odlazi pored gola.

No, već u  5. minuti Široki dolazi do vodstva. Po desnoj strani prošao je odlično kapetan Dino Ćorić i ubacio prizemnu loptu u peterac gostiju, a Toni Jović je šalje u mrežu za svoj četvrti pogodak u sezoni.

U 15. minuti velika prigoda za Široki Brijeg. Ponovno je u prvom planu Toni Jović Pucao je napadač Širokog, no lopta na putu u mreži pogađa njegovog suigrača Marka Pervana što spašava gol Radnika.

U 32. minuti Široki vodi 2:0. Iz jedne polukontre pucao je iskosa s lijeve strane Toni Jović, loptu je odbio vratar Radnika Dalibor Kozić, a na nju natrčava Jurić i šalje je u mrežu. 

Samo minutu kasnije novi pogodak Širokog. Ponovno je asistent Dino Ćorić. Lopta koju je ubacio s desne strane pogađa jednog igrača Radnika i odbija se točno na nogu Tonija Jovića koji je sigurno šalje u mrežu. Rezultatom 3:0 odlazi se na odmor.

Na samom otvaranju drugog poluvremena velika prigoda za Radnik. Nakon ubačaja iz kornera dobro je glavom pucao Novaković, ali lopta pogađa vratnicu.

U 59. minuti odlično je iz slobodnog udarca pucao Marko Pervan, ali Dalibor Kozić ponovno je na visini zadatka. 

U 71. minuti Široki vodi 4:0. Po lijevoj strani dobro je prošao Brekalo i uputio centaršut u kazneni prostor Radnika, a na loptu odlično natrčava mladi Medić i pogađa mrežu Kozića.

Pet minuta kasnije, peti gol za igrače Širokog Brijega. Jović na stranu poslao loptu za Medića koji centrira, a glavom pogađa Angelov.

U 90. minuti još jedna velika prigoda za Široki. Ponovno je pucao Angelov, no njegov udarac odlazi pokraj gola.

Velika predstava Širokog Brijega na Pecari, a Radniku ostaje da se konsolidira nakon teškog poraza, ali i iznenadnog odlaska Slavka Petrovića s klupe.

U sljedećem kolu nogometaši Širokog Brijega na teško će gostovanje kod Borca u Banja Luku, dok će Radnik na svom terenu dočekati Krupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.