Radulović: Bolji smo i proći ćemo Velež

Stadion HŠK Zrinjski, Branko Karačić, fk drina, Aleksandar Radulović, Stadion HŠK Zrinjski, Aleksandar Radulović, Aleksandar Radulović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Aleksandar Radulović
Takvo mišljenje dijeli i Aleksandar Radulović, veznjak Plemića koji je s optimizmom gleda prema uzvratu.

- Bolji smo od Veleža i iskreno vjerujem da ćemo proći u polufinale, govori Radulović.

- Teško mi je objasniti zašto nismo pobijedili u prvoj utakmici, osim što sreća nije bila na našoj strani. Propustili smo toliko toga, dok je Velež pogađao iz jedina dva udarca od kojih je jedan bio kazneni. Nemoguće je nešto tvrditi, ali sam nekako uvjeren da se takvo nešto ne može ponoviti u dvije utakmice u nizu i zbog toga sam optimist. Rezultat prve utakmice je takav da nećemo moći ništa kalkulirati, nego ćemo morati ući s jasnim ciljem da postignemo gol više od protivnika. Možda je i bolje da je tako, nastavlja Radulović, a onda se još jednom vraća na utakmicu.

- U ovih pola godine koliko sam u Zrinjskom možda smo bolje otvorili samo utakmicu protiv Sarajeva. Uspjeli smo i povesti, ali ne i sačuvati prednost, jer je Velež praktički u prvom konkretnom napadu došao do kaznenog udarca. Iako nas je to poremetilo, nastavili smo pritiskati, zatim smo promašili i kazneni udarac, a nakon što smo u nastavku drugi put poveli, opet smo dopustili Veležu da se vrati, iako su gosti praktički bili bez igre. Bio je to novi šok, ali svejedno smo i nakon toga stvorili nekoliko odličnih prilika. Zbog svega toga znam da ćemo stvarati prilike i u Vrapčićima, da možemo zabiti gol-dva, a ako nam to ne bude dovoljno za polufinale, onda nismo niti zaslužili proći.

Radulovića raduje i što je igra bila bolja nego protiv Slavije.

- Imamo novog trenera i treba nam vrijeme da sve legne na svoje mjesto. Uvjeren sam kako ćemo se dizati kako sezona bude odmicala, još više jer imamo zaista dobru momčad. Razumijem da su navijači nestrpljivi, razumijem i da im utakmice protiv Veleža više znače nego ostale, ali moj je dojam da se apostrofiraju samo loše stvari. O Sarajevu i njihovoj kvaliteti se pričaju bajke, iako smo svi vidjeli kako su oni prošli protiv Borca.

Veznjak Plemića s optimizmom gleda i prema borbi za titulu.

- Već sam rekao kako sam uvjeren da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, a s obzirom na bodovne razlike u vrhu, sasvim je realno da se do kraja sezone borimo za prvo mjesto. Hoćemo li uspjeti ili ne, nitko ne zna, ali imamo se pravo nadati da hoćemo.

Novi izazov u toj borbi je nedjeljna utakmica protiv Drine.

- Jako važna utakmica, kako zbog bodova, tako i zbog onoga što nas čeka tri dana kasnije. Naravno, cilj su nova tri boda, a na nama je hoćemo li ih osvojiti, zaključio je Radulović,

Dnevni list