PSG šokiran potezom Lea Messija

Leo Messi
Profimedia

Lionel Messi neugodno je iznenadio čelnike kluba nakon što je samo nekoliko sati poslije ligaškog poraza od Lorienta (1:3) sjeo u avion i zaputio se u Saudijsku Arabiju. Njegov odlazak u zemlju čiji je promotor pod ugovorom bio je šok za trenera momčadi Christophea Galtiera i sportskog direktora Luisa Camposa jer nijedan od njih nije znao što Messi smjera.

L'Equipe piše da je Messi očekivao da će nakon nedjeljne utakmice momčad dobiti uobičajena dva dana odmora, no ponedjeljak je bio radni za PSG nakon neočekivanog poraza i kompliciranja situacije na ljestvici. Održan je normalan trening, a argentinske zvijezde na njemu nije bilo.

Messi je već jednom zbog loših rezultata momčadi morao otkazati odlazak u Saudijsku Arabiju, a navodno ovaj put to nije mogao napraviti. Francuski mediji pišu da je svojim odlaskom šokirao igrače i klub koji su sad na tek +5 u odnosu na Marseille i koji su, dok se on u društvu obitelji slikao sa saudijskim gazelama, odrađivali trening na uobičajeno slobodan dan.