PRVO OVOGODIŠNJE POJAČANJE NA PECARI Petar Mišić pojačao NK Široki

Petar Mišić
NK Široki Brijeg

Petar Mišić novi je igrač NK Široki Brijeg i prvo pojačanje Plavo-bijelih za proljeće. Dvadesetdevetogodišnji krilni igrač na Pecaru je stigao iz redova HŠK Zrinjski Mostar na posudbu do kraja sezone.

Za aktualnog prvaka potpisao je pred početak tekuće sezone nakon dvije i pol godine provedene u redovima FK Tuzla City.

“Zahvalan sam sportskom direktoru i rukovodstvu kluba na ukazanoj prilici. Vrlo dobro znam gdje dolazim i što se od mene očekuje. Vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo i ostvariti zacrtane ciljeve“, kazao je Petar Mišić nakon potpisa na Pecari i otkrio zanimljivu poveznicu sa Širokim Brijegom.

„Široki Brijeg je prava nogometna sredina. Znam koliko ljudima u gradu i Hercegovini znači ovaj klub i njegov uspjeh. U to sam se uvjerio i tijekom mnogobrojnih razgovora s mojim prijateljem Čukijem (Tomislav Čuljak, nap. a.), koji je svoju bogatu nogometnu karijeru zaključio upravo na Pecari i ostao u srcima mnogih navijača. Neka tako bude i u mome slučaju“, dodao je novi igrač Plavo-bijelih.

Mišić je stasao u HNK Cibalia Vinkovci, a onda ga je 2013. godine kupio GNK Dinamo Zagreb i ostavio na posudbi u matičnom klubu.

Kasnije je tijekom karijere branio boje hrvatskih prvoligaša NK Lokomotiva Zagreb, NK Slaven Belupo i RNK Split, te švicarskog drugoligaša FC Aarau, odakle je početkom 2021. godine došao u bosanskohercegovački nogomet.

Novi je igrač Plavo-bijelih provjereno i cijenjeno nogometno ime s bogatim igračkim iskustvom. Samo u elitnim razredima hrvatskog i bosanskohercegovačkog nogometa do sada je upisao točno 200 nastupa.