VIDEO  PRVA LIGA FBIH Odlična momčad Posušja slavila s igračem manje, prvi bod za Igora Pamića

NK GOŠK, Igor Pamić
HŠK Posušje

HŠK Posušje danas je u okviru 6. kola 1. Lige Federacije BiH na svom travnjaku stadiona Mokri Dolac svladao Radnik iz Hadžića rezultatom 3:1. Slavili su igrači Denisa Ćorića rezultatom 3:1. Strijelci za Posušje bili su Bešlić, Glavina i Buhač, dok su gosti svoj jedini pogodak na utakmici postigli iz jedanaesterca u 11. minuti susreta.

Valja reći kako je upravo u tim trenutcima momčad Posušja ostala s igračem manje, a isključenje je zaradio Josip Barišić. No, unatoč tome ekipa Posušja pokazala je dominaciju i zasluženo slavila. S nova tri boda Posušje s trinaest osvojenih bodova dijeli prvo mjesto s Bratstvom i Vis Simm Bau.

Sadržaj se učitava...

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele danas su zaustavili seriju poraza. Na svom stadionu Podavala, nogometaši Igora Pamića dočekali su Igman iz Konjica. Susret je završio bez pogodaka, čime sigurno mogu biti zadovoljniji gosti. 

S obzirom na poraz Čapljine koja je poražena od Vis Simm-Bau, GOŠK je ovim bodom pobjegao s dna i status fenjeraša prepustio susjednoj Čapljini. Sljedeće kolo nogometaši Igora Pamića gostovat će u Banovićima kod Budućnosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.