PRVA GOSTUJUĆA POBJEDA Zrinjski odličnom igrom nadigrao Krupu, prvijenac Trebotića

Krupa Zrinjski
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su u okviru 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine lakše nego je to očekivano na gostovanju svladali momčad Krupe.

Od samog početka igrači Mladena Žižovića pokazali su kako su došli po tri boda. Nije se naročito primijetio umor na Plemićima nakon fizički i psihički iscrpljujuće utakmice na Cipru. Poveo je Zrinjski već u 14. minuti. Loptu je u kazneni prostor domaćih ubacio Miloš Filipović, braniči Krupe izbili su tu loptu, a na dvadesetak metara dočekao ju je Zlomislić koji je odlično pogodio za vodstvo Zrinjskog.

Samo četiri minute kasnije već je 0:2. Loptu je s lijeve strane ubacio Todorović, a Bilbija je lijepo posprema u mrežu.

U 25. minuti susreta sve je bilo jasno. Direktni crveni karton kod domaćih je dobio Stefan Nikolić

U nastavku Zrinjski nastavlja s dominacijom. No, pogotka nije bilo sve do 66. minute. Miloš Filipović odlično je ubacio loptu pred gol Krupe, a Dinko Trebotić postiže svoj prvijenac i pogađa za 0:3.

Mogao je i Ivan Enin do pogotka u 74. minuti. Odlično je pucao Rus u redovima Zrinjskog, no, dobro to brani vratar domaćih. U 80. minuti velika prigoda za Krupu. Dobro je pucao Golubović no njegov udarac odlazi tik uz vrata Zrinjskog. U 88. minuti Tičinović je mogao povisiti na 0:4 nakon sjajnog ubačaja Ognjena Todorovića, no, Splićanin nije dobro zahvatio tu loptu. U 90. minuti pucao je dobro Filip Arežina no, njegov udarac odlazi pokraj vrata. Bila je to ujedno i posljednja prigoda na utakmici i Zrinjski zasluženo odnosi tri boda.
 
Zanimljivo, bila je ovo prva pobjeda Zrinjskog na gostovanju u Premijer ligi ove sezone.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.