PROMETNO U ŠIROKOM Jedan igrač otišao, drugi došao, a s trećim produžili suradnju

Jakov Blagaić Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg službeno je potvrdio dogovor s HNK Hajduk Split o posudbi Jakova Blagaića do kraja aktualne sezone.

Dvadesetjednogodišnji ofanzivni vezni igrač karijeru je počeo u NK Adriatic Split, odakle je kao jedanaestogodišnjak prešao na Poljud i prošao kompletnu Hajdukovu školu nogometa, a kasnije i zaigrao za prvu momčad.

"Jako sam sretan što dolazim u klub kao što je Široki Brijeg. Čim je stigao poziv nisam se premišljao i sve smo brzo dogovorili. Nadam se kako ću svojim igrama pomoći klubu u ostvarenju ciljeva za ovu sezonu. Željan sam dokazivanja i jedva čekam zaigrati prvu utakmicu", rekao je Blagaić po dolasku na Pecaru.

Vezni igrač Mijo Šabić i NK Široki Brijeg danas su potpisali sporazumni raskid ugovora.

26-godišnji Zmijavčanin na Pecaru je došao u posljednjem zimskom prijelaznom roku i za 'Plavo-bijele' je upisao 15 nastupa.

"Hvala cijelom kolektivu NK Široki Brijeg, bilo mi je zadovoljstvo predstavljati i nositi dres ovoga kluba. Nažalost, zbog raznoraznih okolnosti nije dugo trajalo, ali pamtim samo lijepe dane. Pratit ću Široki Brijeg i dalje, a svima u klubu želim sreću u nastavku sezone", rekao je Šabić na oproštaju od kluba.

Dvadesetogodišnji vezni igrač Tin Jurica i NK Široki Brijeg dogovorili su dvogodišnju suradnju.

Talentirani Riječanin školu nogometa je počeo u Rijeci, a prošao i završio u splitskom Hajduku. Po dolasku u Široki Brijeg nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom.

"Već niz godina znam i pratim puno o Širokom Brijegu, a znao sam i popratiti neke derbije, ponajviše zbog navijača i sjajnog ozračja. Čast je biti dijelom ovog kluba za kojeg mislim kako je izrazito kvalitetna okolina za napredak", istaknuo je mladi veznjak.