PROCURILA MAMIĆEVA SNIMKA Mijenjajte Šukera ili će vas bura otpuhati

PROCURILA MAMIĆEVA SNIMKA Mijenjajte Šukera ili će vas bura otpuhati
hercegovina.info

Izborna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza održat će se 29. srpnja, a tri dana uoči odluke o nasljedniku Davora Šukera u javnost su procurile audio snimke razgovora Zdravka Mamića s nekim članovima HNS-a.

Kako javlja Dnevnik Nove TV, Mamić na snimci otvoreno kritizira postupanje nogometnih sudaca na jednoj od utakmica u kojoj je, prema njemu, Dinamo bio oštećen. Mamić potom iskazuje nezadovoljstvo vodstvom HNS-a, a onda i jasno govori da Šuker više ne bi trebao biti predsjednik.

OVDJE POSLUŠAJTE SNIMKU

"Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik", završena priča. I to je nedopustivo."

"U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam!"

Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut bura!, dio je snimke koji je objavio Dnevnik Nove TV, a Mamićeve izjave same za sebe dovoljno govore o odnosima u hrvatskom nogometu, prenosi Jutarnji.

Citirane Mamićeve izjave izrečene su u razgovoru s višim savjetnikom predsjednika HNS-a Zorislavom Srebrićem.