PRIVEDEN OGNJEN VRANJEŠ Tukao se u u restoranu Dodikove kćerke, koji je radio duže od propisanog

Milorad Dodik

Nogometaš Ognjen Vranješ priveden je sinoć nakon tučnjave koja je izbila između njega i Dušana Komljenovića, sina bivšeg direktora RUGIP-a, saznaje neslužbeno portal MojaBanjaluka.info.

Prema neslužbenim informacijama, svađa je izbila u restoranu 'Agape', jer je Vranješ dobacivao djevojci koja je bila u Komljenovićevom društvu. Komljenović se pobunio, na što je Vranješ prišao i udario ga. Prema tvrdnjama očevidaca, u tučnjavi mu je izbijen zub.

Po dolasku interventne policije, Vranješ je priveden u policijsku postaju.

U Policijskoj upravi Banjaluka nisu dali službenu potvrdu o kojim osobama je riječ, osim da su intervenirali po prijavi o narušavanja javnog reda i mira i to na banjalučkom Trgu Krajine.

U priopćenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da je nadležnoj policijskoj postaji jutros u 3:40 sati prijavljeno da dvije osobe narušavaju javni red i mir.

- U vezi s navedenim događajem utvrđuju se sve činjenice i okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, dodaje se u priopćenju.

"Zanimljivo, iako bi radno vrijeme ugostiteljskih objekata trebalo da bude do 23 sata, restoran 'Agape', čiji je vlasnik Dodikova kćerka, očito je radio duže."