Priopćenje u povodu predstojećeg gradskog derbija između FK Veleža i HŠK Zrinjskog

Gradski derbi, HŠK Zrinjski, Zrinjski - Velež, Ljubo Bešlić, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi, Gradski derbi Zrinjski - Velež

... održao sastanak na kojem su bili prisutni načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, čelnici klubova Veleža i Zrinjskog i pripadnici MUP-a.

Sastanak je održan s ciljem da se predstojeći nogometni susret Zrinjskog i Veleža organizira na odgovarajućoj razini uz poduzimanja svih sigurnosnih i organizacijskih mjera od strane policije i klubova.

Svi sudionici sastanka pozvali su navijače na primjereno i sportsko bodrenje te uzdržavanje od bilo kakvih provokacija ili nereda. Zaključeno je stoga i da predstavnici uprave oba kluba obave razgovore s navijačima.

Na sastanku je donesen i zaključak da Grad Mostar financijski podrži organizaciju gradskog derbija te da Sportski savez Grada Mostara u idućim danima koordinira zajedno s klubovima i policijom aktivnosti oko organizacije utakmice koja se igra u subotu 26. veljače 2011. godine.

Također, po prvi puta do sada, predstavnici dvaju klubova održat će u petak, dan prije utakmice, u prostorijama Sportskog saveza zajedničku konferenciju za novinare.