PRESLAGIVANJA Raguž i Pantić napuštaju Mostar Stari Grad, Mostarci dovode Sesara!?

Stari Grad - Salines
Hercegovina.info

Iako zimski prijelazni rok još nije ni počeo, klubovi Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine uvelike su počeli preslagivati igrački kadar u svojim momčadima.

Tako će kako doznajemo vodeću momčad prvenstva FC Mostar Stari Grad Staklorad za sada napustiti dva igrača. Radi se o Darki Ragužu i Kristijanu Pantiću koji ruku na srce i nisu imali veliku minutažu kod trenera Ivana Božovića

Raguž bi se prema svemu sudeći trebao vratiti u Zrinjski, dok Kristijan Pantić na stolu ima ozbiljnu ponudu Seljaka iz Livna, koji ovaj prijelazni rok mora odraditi bolje no ikada ukoliko želi ostati u društvu najboljih. Osim ponude iz Livna za Pantića su kako doznajemo zainteresirani još neki klubovi.

No, u momčadi Mostaraca neće biti samo odlazaka, već i dolazaka. Naime, kako doznajemo put Starog Grada trebao bi jedan od najboljih igrača MNK Brotnjo Marin Sesar. On je praktički sve dogovorio s Mostarcima, a samo se očekuje još službena objava.

Valja istaknuti kako je i momčad GFC Sarajevo napustio jedan od stožernih igrača Sabahudin Petak koji će se vratiti u Slogu.