Preporođeni Raguž predvodi Gabeljane

GOŠK Gabela, Ivan Raguž, bugarska, GOŠK Gabela, dinamo zagreb, HNK Čapljina, Andrija Anković, GOŠK Gabela

Njegovim dolaskom u Gabelu, tamošnji član Federalne lige GOŠK dobio je još jednog kvalitetnog i mladog igrača. Trener Gabeljana Damir Borovac svoje adute u prvenstvu upravu čuva u mladim igračima, a već polovina standardnog sastava GOŠK-a pripadaju toj kategoriji. Raguž je jedan od glavnih poluga sastava GOŠK-a.

-Zadovoljan sam prijemom, načinom rada i atmosferom u novom klubu. Imamo optimalne uvjete za rad, a i rezultati su na početku sezone prilično dobri. Za mene je najvažnije da je razdoblje oporavka od teške ozlijede iza mene, i sada slobodno i rasterećeno ulazimo u nove igračke izazove, izjavio je ovaj talentirani i perspektivni nogometaš.

Raguž je na sebe pozornost skrenuo u dresu Širokog Brijega, i to u utakmici Kupa UEFA protiv Bešiktaša na Pecari, kada je kapetanu Daliboru Šiliću asistirao za pogodak protiv Turaka. Uslijedila je teška ozlijeda i povreda trbušnog zida. Rehabilitacija je trajala pola godine, a igrač GOŠK-a podvrgnut je tretmanu u Zagrebu kod klupskog liječnika Dinama dr. Saše Jankovića, te dr. Božidara Šebečića.

Pod prismotrom spomenutih Dinamovih liječnika medicinski tretman imao je i standardni prvotimac zagrebačkih modrih Mathias Chago. I taj detalj potaknuo je Raguža da se potpuno oporavljen nakon rehabilitacije stavi na raspolaganje treneru Borovcu. Gabeljane u sutrašnjem prvenstvenom meču federalne lige očekuje gostovanje u Visokom protiv Bosne, a Raguž očekuje da bi oni i njegovi suigrači mogli napraviti dobar rezultat.

-Imamo dobar tim i lijepo igramo. nažalost, u dosadašnjim gostujućim susretima nedostajalo nam je i sreće, pa se iskreno nadam da će nas možda krenuti na gostovanjima već u Visokom protiv Bosne, rekao je Raguž, za Dnevni list.