PREMIJER LIGA U JOŠ JEDNOM HERCEGOVAČKOM GRADU Zrinjski neće u Gabelu, poznato gdje će igrati domaće susrete

Zrinjski stadion travnjak
HŠK Zrinjski

Pod Bijelim brijegom u Mostaru krajem prošlog mjeseca počeli su radovi na zamjeni travnjaka zbog čega će Zrinjski prema svemu sudeći biti primoran da na startu drugog dijela sezone nekoliko domaćih utakmica igra na nekom drugom terenu.

Kako hercegovina.info saznaje iz čitlučkog kluba upravo će gradski stadion 'Bare' biti domaćin Plemićima u par susreta domaćeg prvenstva koje su trebali igrati na Bijelom Brijegu. Najvjerojatnije će to biti dvije utakmice na početku proljetnog dijela prvenstva, a u teren će trebati dodatno uložiti oko 20 tisuća maraka kako bi teren bio spreman.

Radovi Pod Bijelim Brijegom bili su planirani još za ljeto prošle godine, ali je Zrinjski sve to prolongirao zbog nastupa u Europi i odlučeno je da se sačeka kraj prvog dijela prvenstva Premijer lige.

Krajem prošlog mjeseca radovi na ovom stadionu su službeno počeli i trajat će još neko vrijeme zbog čega Zrinjski neće na startu drugog dijela sezone igrati mečeve pod Bijelim brijegom.

Početak proljetnog dijela sezone u Premijer ligi zakazan je za 25. veljače do kada su trebali biti završeni radovi na stadionu u Mostaru, ali kako stvari stoje to se neće dogoditi.

Zrinjski u prvom kolu proljetnog dijela igra veliki derbi na Koševu protiv Sarajeva, a potom se očekuje da u prvom tjednu ožujka u Čitluku odmjeri snage protiv Posušja.

Također, na stadionu Bare ekipa Zrinjskog trebala bi odigrati još jednu utakmicu krajem ožujka, a nakon toga će najvjerojatnije uslijediti povratak u Mostar kada bi trebali biti završeni radovi pod Bijelim brijegom.

Podsjećamo, Zrinjski je prvi dio sezone Premijer lige završio na liderskoj poziciji s 39 bodova nakon 18 odigranih utakmica.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.