PREMIJER LIGA NA PECARI Hercegovina nakon drame izborila plasman u društvo najboljih

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine od sljedeće sezone igrat će se i na Pecari. MNK Hercegovina večeras je pobjedom nad Banovićima u dramatičnoj utakmici izborila plasman u društvo najboljih. Igrači Marina Ćorluke slavili protiv Banovića nakon boljeg izvođenja penala, nakon što je regularni dio susreta završen identičnim rezultatom kao i u Banovićima 5:5. 

Širokobriježani su u 29. minuti imali veliku prednost od 5:1, ali su istu ispustili te su se gosti s četiri pogotka u samo četiri minute vratili u igru. 

Povela je Hercegovina u 6. minuti, a strijelac je bio David Zovko. Na 2:0 povisio je Franjo Skoko u 14. minuti, a u 16. minuti na 2:1 smanjio je Mujić.

Početkom nastavka domaći povisuju prednost. Strijelac za 3:1 je u 22. minuti bio Blago Gašpar. Samo šezdesetak sekundi kasnije novo slavlje za Hercegovinu. Svoj drugi pogodak na utakmici postiže Zovko.

U 29. minuti utakmice drugi pogodak postiže i Blago Gašpar te se u tim trenutcima na Pecari već slavi Premijer liga. No, onda slijedi šok za domaće.

U samo četiri minute gost stižu do izjednačenja. Strijelci za Banoviće bili su Demirović, Buntić te dva puta Mujić te utakmica odlazi u izvođenje penala. U istom su se bolje snašli domaći te ćemo Premijer ligu od sljedeće godine gledati i na Pecari.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.