PREMIJER LIGA BIH Poznato tko sudi derbi u Mostaru, ali i ostale utakmice 20. kola

Velež Borac
Ilustracija/Hercegovina.info

Za vikend je na rasporedu 20. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj nas očekuje nekoliko zanimljivih susreta, a određene su i službene osobe za sve utakmice.

Jedan od najzanimljivijih će svakako biti onaj u Mostaru gdje će Velež na svom terenu dočekati lidera prvenstva Borac. 

Utakmicu u Mostaru će suditi Luka Bilbija, dok će njegovi pomoćnici biti Damir Lazić i Emir Zahiragić. Četvrti sudac vit će Antoni Bandić.

U drugom susretu koji se igra u Mostaru HŠK Zrinjski će na svom stadionu dočekati Igman. Sudac tog susreta bit će Mateo Musa, a njegovi pomoćnici su Marko Zelenika i Perica Maskaljević. Četvrti sudac je Darko Gedžić.

Široki Brijeg će na zamjenskom stadionu u Čitluku ugostiti Željezničar. Pravdu će na

stadionu Bare dijeliti Josip Martinović, pomagat će mu Amer Macić i Arnel Novalić, dok je uloga četvrtog suca pripala Draganu Todiću.

Najbolji bh. sudac Irfan Peljto će u Gabelu. On će biti prvi sudac utakmice GOŠK-a i Sloge iz Doboja. Uz njega će na terenu biti Nebojša Žugić i Dženan Milić, a Nihad Ljajić će biti četvrti sudac.

Tuzla City na Tušnju će dočekati HŠK Posušje. Pravdu će u toj utakmici dijeliti Dragan Petrović, pomagat će mu Sreten Udovičić i Aleksandar Smiljanić, a uloga četvrtog suca pripala je Danijelu Periću.

Posljednjeplasirana Zvijezda 09 dočekat će Sarajevo koje je pretrpjelo težak domaći poraz od Širokog Brijega u prošlom kolu. 

Tu utakmicu će suditi Mirza Kazlagić uz svoje pomoćnike Marka Perića i Borisa Dujmovića, a četvrti sudac je Elvedin Topuzović.

20. kolo Premijer lige BiH

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.